1 irena_herceg_make_up_artist

Šminkam za sve prigode i vodim školu šminkanja za osobne potrebe.
Rezerviraj svoj termin!

Irena Herceg, Make up artist
Diplomu vizažistice stekla sam pod vodstvom Borisa Čavline.
Profesionalnim šminkanjem se bavim 20tak godina.

Šminkam za sve prigode i vodim školu šminkanja za osobne potrebe.
Rezerviraj svoj termin!

Irena Herceg, Make up artist
Diplomu vizažistice stekla sam pod vodstvom Borisa Čavline.
Profesionalnim šminkanjem se bavim 20tak godina.
Individualna edukacija šminkanja
Individualne konzultacije šminkanja
Grupne tematske radionice šminkanja
Šminka za poslovne žene i poduzetnice

20 godina iskustva te edukacije u Zagrebu i Parizu

Diplomu vizažistice stekla sam na make up akademiji Ministry of Beauty pod vodstvom Borisa Čavline. Oduvijek sam voljela šminku, modu, crtanje i boje. Pripremala sam se za upis u srednju školu primjenjene umjetnosti na koji nisam otišla već sam „pod utjecajem bliskih rođaka“ upisala ekonomsku školu nakon koje sam studirala  ekonomiju. 

Tijekom studija počela sam raditi u Martimex parfumeriji, ušla u svijet kremica, šminke i parfema u koje sam se zaljubila i odlučila u tom svijetu ostati zauvijek. Radila sam 15 godina kao voditeljica, tada jedne od najluksuznijih parfumerija kod nas, od toga 3 godine i kao voditeljica beauty centra Martimex. Neizmjerno sam sretna i zahvalna što sam kroz to vrijeme imala priliku u Zagrebu i Parizu pohađati mnoštvo edukacija iz beauty svijeta – preparativne i dekorativne kozmetike te parfema. Neki od vrhunskih luksuznih brandova čije sam edukacije završila su: Guerlain, Chanel, Yves Saint Laurent, Dior, Lancome, Shiseido, La Prairie, Carita, Matis…

Time sam stekla neprocjenjivo iskustvo u području njege kože i šminkanja. 

Komentari mojih klijentica

Škola šminkanja za osobne potrebe

Školu šminkanja za osobne potrebe otvorila sam 2015. godine.

Kroz dugogodišnje iskustvo , osluškujući potrebe žena, osmislila sam nekoliko programa koji zadovoljavaju različite potrebe. Također sam napisala priručnik po kojem radimo u školi i koji svaka polaznica dobije na poklon. Velika mi je želja, a smatram i moja misija, pomoći  ženama da nauče šminkati  sebe te da u mnoštvu proizvoda na tržištu odaberu najbolje za sebe. Sve smo mi različite pa su nam tako različite želje i potrebe, a sve želimo biti lijepe, prvenstveno sebi. Zato svakoj klijentici pristupam individualno. Polaznica škole puno radi praktično na sebi, ja šminkam jednu stranu lica, a ona drugu te odabiremo boje, teksture i način šminkanja koji  joj najbolje pristaje i sa kojim se najbolje osjeća. Na kraju škole idemo zajedno u kupnju kozmetike kako bi joj pomogla odabrati najbolje za nju u skladu sa njenim željama, potrebama i mogućnostima.  Nakon završene škole šminkanja sa svojim polaznicama ostajem u kontaktu i uvijek me mogu pitati za savjet kad „zapnu“  u šminkanju ili odabiru make up-a.

MAKE UP STUDIO

Sviđa Vam se što vidite? Kontaktirajte me!

Ljepota je u različitosti i šminka koju nosimo je jedan mali, ali vrlo važan dio koji utiče na naše samopouzdanje, pomaže nam da istaknemo ono što je lijepo na našem licu te da eventualno prekrijemo nedostatke.
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN
irena_herceg_make_up_artist